Her er du: Forsiden > Kontorartikler > Skriveredskaber > Skrivepenne > STABILO Tekstmarker STABILO Boss Original 4 ass

Vent venligst...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage specialtilbud og nyheder via email

Skrivepenne

Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
STABILO
STABILO Tekstmarker STABILO Boss Original 4 ass (70/4)

STABILO Tekstmarker STABILO Boss Original 4 ass

Varenr.: 70/4
EAN: 4006381215695

4.004.810 70/4 Brand:Stabilo Farve:Assorteret Skriftfarve:Assorteret Stregbredde:2 - 5 4006440 4.004.810 tekstmarkere markere overstregningsmarkere overstregningspenne
  • Type Penne og Retteartikler

Beskrivelse

Markér tekst, og fremhæv vigtig information med den klassiske STABILO® BOSS® ORIGINAL-overstregningspen med Anti-Dry-Out-teknologi. Den originale STABILO® BOSS®-overstregningspen med solidt og vandbaseret blæk med Anti-Dry-Out-teknologi kan klare op til 4 timer uden hætte uden at tørre ud og passer til næsten alle papirtyper. Den har mejselspids med to stregbredder på 2 og 5 mm, så du kan bruge den til en lang række opgaver som skrivning, understregning og fremhævning. STABILO®-overstregningspenne er ideelle til studerende og professionelle, der har brug for at læse og markere særlig vigtig information i deres tekster. Alle overstregningspenne har den klassiske BOSS®-form med fladt hylster, så den ikke ruller væk. Desuden kan du genbruge dine overstregningspenne vha. økonomisk refill-blæk i stedet for at smide dem væk. Praktisk opbevaring i det medfølgende plastiketui med 4 forskellige levende farver.
-Stabilo® Anti-Dry-Out-teknologi
-Tåler op til 4 timer uden hætte
-Mejselspids med 2 skrivebredder på 2 og 5 mm
-Kan markere op til 375m tekst og indhold
-Klassisk design med fladt hylster
-Vandbaseret blæk
-Nemt at udskifte med økonomiske BOSS®-refills
-Leveres i smart plastiketui
-Hver pakke indeholder 4 overstregningspenne
-Forskellige farver: Orange, gul, grøn og pink
-Med hætte
-Skrå spids
-Linjebredde: 2 respektive 5 mm
-Påfyldes med refill
-Tekstfarve: Orange, Gul, Grøn og Rosa
-Farve pennekrop: I samme farve som respektive tekstfarve

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

Copyright © 2023 Supply Aid